Sponsor & Contact

“ YOU MISS ONE HUNDRED PERCENT

OF THE SHOTS YOU DON'T TAKE. ”

- Wayne Gretzky

SPONSOR WORDEN?

Sponsor zijn van HV Beertje brengt verschillende voordelen met zich mee.

Doordat HV Beertje een studentenhandbalvereniging is, komen onze leden uit alle hoeken van Nederland en hebben zij vaak naast handbal ook allerlei andere bezigheden, zoals studie en/of een studentenvereniging. Hierdoor kunt u als sponsor van HV Beertje een groot netwerk bereiken, ook buiten de handbalwereld. Daarnaast zijn veel van onze ex-leden Vriend van Beertje waardoor ook zij op de hoogte zullen zijn van jullie sponsoring en uw netwerk nog verder vergroot zal worden.


Bovendien hebben wij ons eigen handbaltoernooi – Beertje Battle – waarop verenigingen van uit het hele land aanwezig zullen zijn. Een ideale gelegenheid voor u om promotie te maken! Tenslotte zijn wij actief op Social Media en hebben wij maandelijks onze eigen nieuwsbrief voor leden: het Beerbericht. Neem een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina om te zien wat wij hier zoal op plaatsen.


Binnen HV Beertje werken wij met verschillende sponsorpakketten. Deze gelden als standaard, maar hier kan in overleg natuurlijk altijd van afgeweken worden. Stuur ons een mailtje om deze pakketten te bekijken en een mogelijke samenwerking. Prbeertje@gmail.com


SPONSORKLIKS


Als jij via onderstaande link iets koopt, bijvoorbeeld bij Cool Blue, Wehkamp of Bol, dan ontvangt HV Beertje geld van SponsorKliks. De link bevat een code om HV Beertje te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar "gratis sponsoren".


https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4391&so=ma 

CONTACT

Algemene zaken, ledenadministratie en overige vragen

bestuur@hvbeertje.nl


Competitiezaken

technischbeertje@gmail.com

Financiën, facturen en contributies

penningmeester@hvbeertje.nl

Sponsor vragen

prbeertje@gmail.com

Adres: Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht

Sportcentrum Olympos


E-mail: bestuur@hvbeertje.nl


Facebook: Hv Beertje


www.hvbeertje.nl

Vertrouwenspersoon

Voor alle studentensporters bij de Utrechtse SSV’s heeft de Sportraad ons als vertrouwenscontactpersonen beschikbaar gesteld. Wij zijn het aanspreekpunt wanneer je iets in vertrouwen wilt bespreken en vervolgstappen wilt onderzoeken als je iets vervelends hebt meegemaakt. Denk aan ongewenste intimiteiten, racisme, pesten, fysieke of mentale mishandeling of aanranding. Het kan alles zijn. We staan altijd open voor een gesprek en willen je altijd verder helpen. We zijn opgeleid door NOC-NSF en werken ook met deze organisatie samen. Op het moment dat je ergens mee zit kan je (één van) ons benaderen voor een gesprek of advies.

Wat doen wij in een gesprek

- We leggen uit wat je van ons mag en kan verwachten;
- Jouw verhaal staat centraal;
- We luisteren naar je;
- We nemen je serieus;
- We geven je informatie;
- We geven je (deskundige) opties om tot een oplossing te komen;
- We behandelen de informatie vertrouwelijk.

Wie zijn wij?

Saskia Arbon | 06 5225 8118 | saskiaarbon@gmail.com
Ik ben Saskia Arbon en vertrouwenscontactpersoon bij Sportraad Utrecht. Ik doe momenteel een Research Master (iets met ontwikkelingspsychologie) aan de Universiteit Utrecht. Daarbij focus ik me op hoe wij (kinderen, adolescenten, volwassenen) leren op school/studie/werk, en of we datgene wat we leren ook kunnen toepassen. Ik werk ook op een grote kindercamping als recreatiemanager (lees: aansturen van een groep sporters, knutselaars, enthousiastelingen, licht/geluidstechnici, theater- en musical spelers). Ik heb altijd veel sporten gedaan: van paardrijden tot acrobatiek en van dansen tot voetbal. Dat laatste doe ik nog steeds bij Odysseus. Zit je ergens mee of wil je gewoon wat kwijt? Ik luister graag naar je!

Daan van Riet | 06 516 040 31 | daanvanriet@outlook.com
Ik ben Daan van Riet en vertrouwenscontactpersoon bij Sportraad Utrecht. Dit doe ik sinds 2018. Daarvoor was ik gekoppeld als vertrouwenspersoon aan Odysseus’91 en USV Protos. Tijdens mijn studententijd heb ik veel uren doorgebracht op Olympos als actief lid van Odysseus. Mooie tijd! Nu werk ik in het onderwijs als hoofd van het Expertisecentrum Kritisch Denken en als docent filosofie. Ook een mooie tijd! Mocht ik je kunnen helpen met een dilemma, vraagstuk of probleem. Ik sta altijd voor je klaar!

SPONSOREN


Jouw banner hier?


GALLERY

CONTACT 


Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht


E-mail: bestuur@hvbeertje.nl

Facebook: Hv Beertje

www.hvbeertje.nl

Copyright @ All rights reserved