Training & Competitie

TRAINING

De trainingen worden in Sportcentrum Olympos, te Utrecht, gehouden.

Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht

HV Beertje heeft 4 trainingsgroepen:

- Heren competitie + gevorderden

- Dames competitie

- Dames gevorderden

- Beginners

Onze trainingsdagen zijn dinsdag en vrijdag.

Aankomend jaar trainen we op dinsdag van 17:30-20:00 en op vrijdag van 18:30-20:00.

Voor zowel de beginners als de dames competitie en dames gevorderden geldt: een kwartier voor de training aanwezig zijn om warm te lopen.

Op de dinsdag trainen de beginners en herengroep beide apart op 1 helft, één half jaar van 17:30-18:45 en één half jaar van 18:45-20:00.

De damesgroepen zullen dit andersom hebben.

Op de vrijdag traint de herengroep op één helft en de dames competitie, dames gevorderden en alle beginners op één helft.

Alle trainingen zijn natuurlijk vrijblijvend tenzij je in een van de 3 competitieteams zit.

OPEN TRAININGEN

Het nieuwe studiejaar komt er weer aan en dat betekent ook weer een nieuw handbalseizoen bij HV Beertje! Ook dit jaar zijn er weer twee open trainingen waarbij je welkom bent om mee te trainen en te ervaren hoe het is om lid te zijn van onze vereniging. De eerste open training zal plaatsvinden in september, de exacte datum verschijnt later nog op de site. Weet je nu al dat je mee wil doen aan de open trainingen, stuur dan een mailtje naar: bestuur@hvbeertje.nl

SELECTIE TRAININGEN

Naast de open trainingen komen ook de selectietrainingen voor de competitie team er weer aan. Deze zullen ook in september gehouden worden, de data zal zo snel mogelijk op de site verschijnen. Wil je komend jaar competitie spelen dan is aanwezigheid bij de selectietrainingen verplicht. Wil je meedoen aan de selectie trainingen, stuur dan een mailtje naar: technischbeertje@gmail.com

VRIENDEN VAN BEERTJE

Draagt u Beertje een warm hart toe en wilt u graag nog met 'Beertje' in contact blijven? Dat kan!

Voor 20€ per jaar kunt u Vriend van Beertje worden. Als Vriend van Beertje krijgt/mag u het volgende:

- 7 keer meetrainen met Beertje gedurende het handbalseizoen

- Meedoen met onze maandelijkse activiteit (bijvoorbeeld de eindejaarsbbq)

- Toegang tot de Beertje Facebookgroep met daarin alle evenementen, foto’s en nieuwtjes

- Vermelding van uw naam op de Beertje website

- Maandelijks het Beerbericht op uw mail, met daarin nieuwtjes en verhalen over en door Beren

Vriend worden van Beertje kan door u in te schrijven via deze link: https://beertje.codex.link/publicly/subscribe/mambo

Leuk dat u Vriend van Beertje wilt worden en we zien u graag op de vereniging!

AGENDA 2018/2019

Bij HV Beertje staat gezelligheid voorop. Hoewel onze trainingen al gezellig zijn, vinden we het ook leuk om af en toe de zaal te verlaten en de kroeg in te duiken, toernooien in heel Nederland af te gaan en geregeld met de hele vereniging samen iets te doen. In de kalender hieronder vind je wat we in het seizoen 2018-2019 allemaal gaan doen. Natuurlijk wordt deze agenda nog aangevuld!