Foto's & Events

FOTO'S & EVENTS

Na onze vaste trainingen en handbalwedstrijden in de week, houden wij nog wel van een koud biertje of wijntje in ons sportcafe Olympos! Ook tijdens onze maandelijkse borrel en activiteit in caf'e 't Pandje. Dit leveren altijd mooie foto's op!

Wij vieren elk jaar ons eigen handbaltoernooi in Utrecht; Beertje Battle.

Naast 'Beertje Battle' gaan we jaarlijks naar verschillende studentenhandbaltoernooien in heel Nederland, zoals Cabezota, Cirkel Tijgers en meer.

beertje battle groepsfoto
battel

BEERTJE BATTLE 2019!

Beertje goes DISCO INFERNO...

Twee dagen lang beeeeren gezelligheid op het handbalveld! Op vrijdag was het grandioze thema feest in ons sportcafé en op zaterdag mochten we onze feest outfit omwisselen voor ons handbaltenue en werd het handballen geblazen!

CIRKEL TIJGERS 2019!

CT was weer een geslaagd toernooi in Groningen!!

Elk jaar mogen we in het CT weekend genieten van thema-feestjes, drankjes, een bezoekje aan de kermis in Groningen en natuurlijk een oud vertrouwd handbal toernooi met andere verenigingen uit heel Nederland.

UIT-WEEK 2018

Elk jaar staan we weer met onze beertjes op de verenigingsmarkt. Dit jaar met een zekere snelheidsmeter, om die spectaculaire worp van onze snelheidsduivels te meten.

Kom allemaal langs in augustus en kom een balletje gooien met ons!

CABEZOTA 2018

Beachhandbaltoernooi in Enschede.

Een heel weekend in de zandbak spelen! Wie wil dat nou niet? Dat mogen wij elk jaar weer doen bij de Universiteit Twente. We bouwen alleen geen zandkastelen, maar we mogen zeker onze handbalskills in het zand laten zien!

NIEUWJAARSBORREL 2018

Het bestuur van 2017/2018

Naast onze mooie rode sportieve outfits, halen wij ook zeker de mooiste outfit uit de kast met de nieuwjaarsborrels!