Sponsor & Contact

“ YOU MISS ONE HUNDRED OF THE SHOTS YOU DON'T TAKE. ”

- Wayne Gretzky

SPONSOR WORDEN?

Sponsor zijn van HV Beertje brengt verschillende voordelen met zich mee.

Doordat HV Beertje een studentenhandbalvereniging is, komen onze leden uit alle hoeken van Nederland en hebben zij vaak naast handbal ook allerlei andere bezigheden, zoals studie en/of een studentenvereniging. Hierdoor kunt u als sponsor van HV Beertje een groot netwerk bereiken, ook buiten de handbalwereld. Daarnaast zijn veel van onze ex-leden Vriend van Beertje waardoor ook zij op de hoogte zullen zijn van jullie sponsoring en uw netwerk nog verder vergroot zal worden.


Bovendien hebben wij ons eigen handbaltoernooi – Beertje Battle – waarop verenigingen van uit het hele land aanwezig zullen zijn. Een ideale gelegenheid voor u om promotie te maken! Tenslotte zijn wij actief op Social Media en hebben wij maandelijks onze eigen nieuwsbrief voor leden: het Beerbericht. Neem een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina om te zien wat wij hier zoal op plaatsen.


Binnen HV Beertje werken wij met verschillende sponsorpakketten. Deze gelden als standaard, maar hier kan in overleg natuurlijk altijd van afgeweken worden. Stuur ons een mailtje om deze pakketten te bekijken en een mogelijke samenwerking. Prbeertje@gmail.com


SPONSORKLIKS


Als jij via onderstaande link iets koopt, bijvoorbeeld bij Cool Blue, Wehkamp of Bol, dan ontvangt HV Beertje geld van SponsorKliks. De link bevat een code om HV Beertje te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar "gratis sponsoren".


https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4391&so=ma 

CONTACT

Algemene zaken, ledenadministratie en overige vragen

bestuur@hvbeertje.nl


Competitiezaken

technischbeertje@gmail.com

Financien, facturen en contributies

penningmeester@hvbeertje.nl

Sponsor vragen

prbeertje@gmail.com

Adres: Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht

Sportcentrum Olympos


E-mail: bestuur@hvbeertje.nl


Facebook: Hv Beertje


www.hvbeertje.nl

SPONSOREN


Jouw banner hier?


GALLERY

CONTACT 


Sportcentrum Olympos

Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht


E-mail: bestuur@hvbeertje.nl

Facebook: Hv Beertje

www.hvbeertje.nl

Copyright @ All rights reserved